onsdag 30. september 2009

En flott siste september!

Ja, som sagt; en kjempefin dag! Våknet til minusgrader, men det er strålende sol fra skyfri himmel, og vi bare venter på å få kommet oss ut. Det er kaldt ute, men vi har da klær vi. Ungene leke, mens hu mor sitter med ei bok. Fantastisk med unger som leker så fint sammen altså, vil jo ikke forstyrre de om det ikke går i stå. Og så er det koneklubben ikveld, gleder meg!

Mandagen var en skikkelig møkkadag som jeg skrev i innlegget foran... Det var jo den natta da, og den avsluttet med at guttungen spydde ned meg, seg selv og utover gulvet. Og mannen som bare skulle ut og handle bleier og krimskrams til salat punkterte. Han var mindre fornøyd da han kom hjem.

Ingen unger i senga natt til igår. Prinsesse IF fikk besøk av venninna si rundt 6.30, mine egne barn sov til 7.17, slå den! Ble en fin dag igår og egentlig, om man ser bort fra at lille Terror kastet opp 9 ganger. Håper virkelig at det ikke var omgangen, for en runde med det frister lite nå. Ikke for det, det frister vel egentlig aldri!

Banker litt i bordet da, ingen oppkast i natt, kun ei lita ei som sto opp og hadde vondt. Hun sovnet igjen i egen seng, så da er jo alt bare bra. Ungene har sovet til over 7 idag og. Helt fantastisk når det er så kaldt ute, alle i huset sover mye bedre. Fin start på dagen, og håper den fortsetter slik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar