mandag 21. september 2009

Mandag igjen...

og skikkelig mandag og! Ungene har vært grisesure, sikkert slitne etter helga. Lille Terror hylte og skrek fra han sto opp til han ble lagt til dupp, prinsesse IF skrek for å overdøve lille Terror, og da var vi jo igang da. Da lillemann ble lagt for dupp sov han i ca 15 minutter før han satte igang igjen. Måtte smertestillende til for å roe trollet. Sliter veldig med voksesmerter, og så er det jo mulig det kommer flere tenner. Han sovnet iallefall da de satte inn, og den søvnen trengte han!

Jeg og prinsesse IF fikk startet prosjekt soveromsrydding idag. Vi trenger seriøst ei større bokhylle! Hobbyplater og snekre selv kanskje? Høres ut som en god plan. Jentungen satt i senga og lekte med Barboe-dukkene imens. Utrolig moro å høre på når hun leker. "så sa pappan, så sa mamman..." og alle barbiene har fått navn. Jenta mi er blitt stor!

Lille Terror våknet og var i betraktelig bedre humør etter dupp. Fikk spist, gikk ut i gangen og hentet skoene sine. Han skulle tross alt ut! Deilig med barn som elsker å være ute.

Og så må man jo sitere min kjære datter som blir 3 år i november da hun så to menn kysse på TV:"næmmen kjære vene, så koselig døm har det æ" Konkusjonen min: pepsi max utav nesa i latterkula gjør faktisk ganske vondt! Men datteren min er iallefall fordomsfri, hehe...

1 kommentar:

  1. Haha - herlig! Ser på dialekta at vi er nesten naboer... Hyggelig med kommentar på blogg som ikke er anonym - takk!

    SvarSlett