lørdag 12. september 2009

Og så var det lørdag...

og det står bakt potet og godgjør seg på kjøkkenet, noe både vi og ungene virkelig er glade i. Og på toppen av det hele; det står en sjokoladekake der som mannen og ungene har bakt. Igår hadde min fars utkårede bursdag, og min datter går ikke glipp av bursdager! Så da jeg fortalte dette, så bestemte min datter seg for at da MÅTTE vi ha bursdagskake, selv om "besta E" ikke kommer hit.

Formen min er virkelig på rett vei! Var til og med en tur over til O store utland igår. Jeg var vel litt over middels sliten da vi kom hjem, og sovnet litt på sofaen, men det er vel ikke å vente annet ennå. Syns det går rette veien jeg.

Idag har vi vel tatt det mer med ro. Vært i butikken bare, og etter det har far i huset snekret på barnerommet mens jeg og trolla har vært ute. Begynner å bli pent der oppe og nå, begynner å bli greit over hele huset nå. Masse pirk. Skal se om jeg får slengt inn noen bilder etter hvert.

Kronk har fått lange utedager igjen og, så nå begynner han å bli fornøyd med tilværelsen igjen. Det ble litt knapt med tid da far i huset skulle rekke unger, sykebesøk, chinchillaer og Kronk. Hadde han vært hjemme alene lengre hadde det blitt rutiner på det. :)

Næh... en må vel få smelt sammen noe graps for å ha i potetene og. Ungene sitter nå i hver sin stol med hver sin bamse og ser "mikkes kukhus" Jepp, det er det Prinsesse IF kaller det. Hmmm... det pornoutgaven kunne hett tro?

2 kommentarer:

  1. Mikkes KukHus.. Haha, jeg ler meg i hjel!!

    Hilsen, C i Fjorden, osv nemlig.

    SvarSlett
  2. Mikkes kukkhus med vaske-petter fakisk... haha...

    SvarSlett