søndag 20. september 2009

Søndag og dagen derpå...

eller ikke... for jeg og mannen var i seng for å sove(ja, faktisk) før klokken 23.00, for da begynte vi å duppe av i sofaen. Men det var vel noe av greia det, at vi skulle få sovet ut litt. Sov lenge idag og, så derfor kjennes det ut som dagen derpå. Småvondt i hodet og skikkelig hangover, er ikke vant med søvn vi, har jo ikke sovet siden før eldste ble født jo. Verste vi drakk var vel pepsi max i tilfelle ungene måtte hentes.

Overnattinga gikk over all forvening! De hadde sovet hele natta, og ikke stått opp før 7.15. Lille Terror hadde våknet noe før, men lå bare og skravla. Helt supert at det gikk så bra, da er det jo håp for at de vil ha de over natta senere og.

Vi, eller gubben har fått gjort masse på huset igår og idag og. Rommet til ungene er mer eller mindre totalrenovert. Noe støping igjen, og parketten. Kjøpt parkett, men den blir lagt helt til slutt. De har til og med fått nytt tak, så det er blitt veldig pent inne på rommet deres. Neste helg tenker jeg at det blir ferdig, så da får vi ryddet opp litt inne på vårt rom og, skal bli deilig! Er vel eneste ulempen med en mann som jobber så mye som han gjør, at vi kun får gjort slik i helgene. Igår kjøpte han seg ny sag, så da ble det gjort mye pluss litt til. Tydeligvis litt porno dette der.

Vi hentet trolla etter lille Terror våknet fra dupp. Det var jammen godt å få de hjem igjen og, savner jo krapyla når de er borte, blir jo så stille her. Det som var litt moro er jo at ingen av de ville hjem. LOL, tar det som et tegn på at de har hatt det bra! Tok en liten omvei for å kjøpe kaffe på vei hjem da, da ble prinsesse IF sinna, for da VILLE hun hjem!

Avsluttet dagen med et bad, taco og "gaffel". "Gaffel" var det bare prinsesse IF som rakk, for Terror må jo legges før han tipper, og den balansegangen fra blid gutt til tipp er hårfin. Han skal få litt "gaffel" i morgen han. Lille herlige gutten min som aldri går glipp av noen måltider. Apropos det, så hadde ungene vært på besøk på sykeheimen til sin oldemor, han hadde jammen meg spist en ekstra middag der og. De kom midt under middagen, og som sagt; Min sønn er til stede ved alle måltider!

Vært ei trist ulykke oppi her og, eller... ikke akkurat her da... vi så helikopter som gikk opp og ned langs Glomma, og så på nett at det var en toåring som var savnet. Håpet selvsagt at han ikke hadde forvillet seg i vannet, men det hadde han dessverre. Ufattelig trist, og tenker på den stakkars familien som har mistet et barn!
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=577490

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar