fredag 9. oktober 2009

Det nærmer seg helg...

Snakk om bare timer igjen nå, så er det helg! To hjemme gjør underverker. *sukk* Prinsesse IF har besøk av ei venninne, så lydnivået er deretter. Drøyer ikke så lenge til vi går ut. Vente på duppen til Lille Terror, så han ikke trenger være så lenge ute. Jentene SKAL ut! Hehe... litt bedre å høre på skrik og hyl utendørs egentlig.

Igår var faktisk begge trolla hos bestemor og bestefar ganske så lenge. Utrolig deilig å få hentet seg inn litt, er ikke ofte det skjer. Ungene hadde det kjempefint, og jeg fikk ligge rett ut på sofaen og se Greys. Herlig! Men likevel, en savner jo ungene når de ikke er hjemme og. Merket jeg ble litt rastløs utover dagen. Så rart med det. Det er deilig med barnevakt innimellom, men det er desto bedre å få de hjem igjen.

Og så har det skjedd noe stort! Lille Terror har fått jeksel!!!! Riktignok bare en tapp av en jeksel, men det er jo like fullt en jeksel, oppe på hans venstre side. Han har bare to tenner nede, to fremme og to ved siden av som ikke er helt kommet opp ennå. Foreløpig ser det ut som tennene er slengt inn i munnen på han, men det går seg vel til. Prinsesse IF hadde tidenes mellomrom hun og da hun fikk tenner, men hun har så rette tenner nå at det er helt utrolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar